تماشا کنید : پیام تبریک استیون هاوکینگ به تیم فضاپیمای نیوهورایزنز ناسا

دانشمندان، مهندسان، و دوستداران فضا در سراسر جهان فضاپیمای نیوهورایزنز را که پس از یک سفر نه سال و نیمه در ساعت ۱۱:۴۹ به وقت گرینویچ از کنار پلوتو می گذشت دنبال کردند. یکی از این تحسین کنندگان، فیزیکدان نظریه پرداز و چهره ی نامدار جهان دانش، استیون هاوکینگ بود.پروفسور استیون هاوکینگ به همین مناسبت پیام تبریک ویدیویی خود را به دانشمندان تیم فضاپیمای نیوهورایزنز ناسا ، ارسال کرد.

هاوکینگ در پیام ویدیویی خود که در ادامه مشاهده خواهید کرد ، گفت:

Stephen-Hawking

یافته های نیوهورایزنز می تواند به ما در شناخت چگونگی پیدایش سامانه ی خورشیدیمان کمک کند. ما به کاوش می پردازیم چون انسان هستیم، و می خواهیم بدانیم. من امید دارم که پلوتو در این راه به ما کمک خواهد کرد.

پیام تبریک ویدیویی پروفسور استیون هاوکینگ به تیم فضاپیمای نیوهورایزنز ناسا :

 

پژوهش های هاوکینگ در کیهان شناسی و فیزیک، آگاهی بشر از کیهان و شگفتی های درون آن، از جمله اجرام پرآوازه ای به نام سیاهچاله را گسترش داده است (بگذریم که خود او اکنون می گوید این اجرام شاید به کلی هم سیاه نباشند)*.

هاوکینگ همچنین نویسنده ی چندین کتاب پرفروش درباره ی رازهای کیهان بوده. این فیزیکدان برجسته در نوشته هایش این موضوعات بی‌اندازه دشوار را برای همگان آشنا و دسترس پذیر ساخته. به همین شیوه، نماهای نیوهورایزنز از پلوتو که روز به روز آشکار تر و واضخ تر می شدند نیز مردم جهان را به دستاوردها و چالش های سفرهای فضایی پیوند داده است.

گرچه ممکن است کارهای هاوکینگ در حوزه ی فیزیک نظری حاکم بر کل کیهان از نظر ابعاد، بسیار با کاوش یک جرم یخ زده ی کوچک در سامانه ی خورشیدی خودمان متفاوت به نظر آید، ولی هر دو ریشه در یک هدف بنیادین دارند: جستجو و کاوش.

هاوکینگ در ویدیو می گوید: «من می خواهم به گروه نیوهورایزنز و ناسا به خاطر ماموریت یک دهه ای پیشگامانه ای که برای کاوش سامانه ی پلوتو و کمربند کویپر داشتند تبریک بگویم. ۵۰ سال از زمانی که نخستین ماموریت پیروزمندانه به بهرام، مارینر ۴… عکس هایی را از سیاره ی سرخ به زمین فرستاد گذشته. اکنون با آشکار شدن رازهای پلوتوی دوردست، سامانه ی خورشیدی بیش از پیش به روی ما گشوده خواهد شد.»

استیون هاوکینگ در پایان می گوید که آنچه بشر درباره ی “پلوتوی اسرارآمیز” می آموزد را به دقت تماشا خواهد کرد. و ما تا مدت زمانی دراز به فراگیری درین بار ادامه خواهیم داد: امشب، پس از آن که نخستین عکس ها و داده های گذر به زمین برسد، روند تراگسیل ذخیره ی داده های ۱۰ ساله ی نیوهورایزنز هم آغاز می شود و تا ۱۶ ماه دیگر ادامه خواهد یافت. دانشمندان با بررسی این داده ها هر چیزی که نیوهورایزنز به هنگام رویارویی کوتاه خود با پلوتو دیده را خواهند سنجید.

منبع : space

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*