آخرین مطالب
17
امروز

اطلاعات پاک شده از سطل آشغال ویندوز به کجا می روند ؟!

شما وقتی فایلی را به سطل بازیافت می‌فرستید، آن را پاک نکرده‌اید، بلکه فقط از جایی به جای دیگری منتقل کرده‌اید. اما وقتی آن را Shift+Delete می‌کنید و یا از داخل سطل بازیافت پاک می‌کنید، تنها نام آن فایل یا پوشه را از فضای داخلی درایو حذف کرده‌اید. اما تمامی اطلاعات آن فایل یا پوشه به صورت کامل در جایی از فضای درایو شما باقی مانده است.

فضای اشغال شده توسط فایل حذف شده، نه از بین می‌رود و نه اطلاعات جدید بر روی آن قرار می‌گیرد، بلکه همچنان دارای اطلاعات فایل حذف شده است، اما رابط آن با نام فایل پاک شده از بین رفته است. به همین خاطر شما بعد از پاک کردن اطلاعات از داخل سطل بازیافت، فضای اشغال شده توسط فایل را دیگر نمی‌بینید. تا زمانی که فضای خالی باقی مانده بر روی هارددیسک کاملا پر نشود، اطلاعات جدید بر روی اطلاعات فایل حذف شده بازنویسی نمی‌شود.

زمانی که به هر علتی شما نیاز به بازیابی اطلاعات خود داشته باشید، این سیستم حذف فایل می‌تواند به یاری شما بیاید. گر چه بازیابی اطلاعات، عملی کند است و نیاز به فضای زیادی دارد.

۲ دیدگاه

  1. توش موند بنده خدا نمیدونه چی بگه من هم دنبال این خیلی گشتم جواب دقیق پیدا نکردم

    (2)
  2. با سلام
    ممنون از توضیحاتتون ولی من تو کتم نرفت حقیقتش.ما روزانه ممکنه چندین فایل از روی هارد دیسک پاک کنیم و بعدم سطل آشغال رو خالی میکنیم. حالا با توضیحات شما چرا وقتی من فایلی رو پاک میکنم حجمش از حجم درایو کم میشه؟! پس اون فایل نه تنها نامش بلکه طبق قاعده خود فایل هم از بین میره.
    من خودم چند وقت پیش ۴۰۰ گیگ اطلاعات از روی هاردم پاک کردم و ۳۰۰ گیگ اطلاعات دیگه رو جایگزینش کردم حالا طبق توضیحات شما یعنی هارد من حداقل ۷۰۰ گیگ جا باید داشته باشه؟
    ممنون اگه جوابمو بدین. دغدغه ذهنی من شده چند روزه.

    (3)

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*