سیم کارت های سوخته

چگونه می‌توان سیم کارت های سوخته را دوباره احیا کرد؟

گاهی اوقات ممکن است به دلایل مختلف همچون اشتباه وارد کردن پین کد، سیم کارت گوشیتان غیر فعال شود. در این مطلب به اقداماتی که باید برای احیای سیم کارت های سوخته انجام بدهید اشاره خواهیم کرد.

حتما برای شما هم پیش آمده که گوشی تلفن همراهتان خاموش شده و پس از روشن کردن آن، از شما خواسته می‌شود تا پین کد را وارد کنید. پین کد یک راه امنیتی به غیر از روش‌های معمول رمزگذاری برای گوشی های موبایل است که در واقع به سیم کارت شما مربوط می‌شود. البته این کدهای امنیتی تنها مختص به گوشی های هوشمند امروزی نیست و حتی پیش از این و در زمان گوشی های موبایل ساده نیز پین کد یکی از روش‌های امینی مربوط به سیم کارت بود.

پس از خاموش و روشن کردن گوشی اگر پین کد سیم کارت شما فعال باشد باید این کد چند رقمی را وارد کنید و  در صورت اشتباه وارد کردن پین کد برای سه مرتبه، سیم کارت قفل می‌شود. برای فعال سازی مجدد سیم کارت به یک کد هشت رقمی PUK یا Personal Unblocking Key نیاز دارید. اگر PUK را نیز برای ده بار اشتباه وارد کنید آن گاه سیم کارت شما می‌سوزد و غیر قابل استفاده می‌شود.

سیم کارت های سوخته

کد PUK بر روی بدنه سیم کارت درج شده و در واقع کد محرمانه سیم کارت است و قابل تغییر نخواهد بود. در صورت مفقود شدن، این کد تنها به مالک سیم کارت ارائه می‌شود. بنابراین به تمامی کاربران توصیه می‌شود که از وارد کردن شانسی و بدون اطمینان کدهای امینتی خودداری کنید.

تعویض سیم کارت های سوخته در دفاتر خدمات ارتباطی اپراتورها

مشترکان برای احیای سیم کارت های سوخته باید با به همراه داشتن مدارک شناسایی مورد نیاز به دفتر خدمات ارتباطی اپراتور مربوطه مراجعه کرده و با رعایت قوانین نسبت به نقل و انتقال آن اقدام کنند. همچنین در صورت معیوب شدن سیم کارت و یا عدم امکان استفاده از آن با مشاهده پیام‌هایی چون Insert Simcard یا Card Rejected می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی، درخواست تعویض سیم کارت و دریافت سیم کارت جدید را ارائه کنید.

کسانی که سیم کارتشان قدیمی است هم می‌توانند به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی یا مراکز تلفن ثابت در تهران و ادارات مشترکین در سایر استان‌ها مراجعه کرده و بدون هزینه نسبت به تعویض سیم کارت اقدام کنند. حضور مالک تلفن همراه یا وکیل قانونی او، تکمیل و امضای فرم درخواست، ارائه اصل و تصویر کارت ملی، ارائه اصل وکالت نامه و تصویر آن در صورت مراجعه وکیل قانونی و ارائه اصل قبض پرداختی دوره آخر نیز از شرایط دریافت خدمت و مدارک مورد نیاز برای تعویض سیم کارت و یا احیای سیم کارت های سوخته است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

5 دیدگاه

  1. لطفا از این مطالب پیش پا افتاده در سایت قرار ندید
    کمبود مطلب دارین که این چیزا رو مینویسید

  2. جدی؟!
    نمیدونستیم اینارو! که وقتی سیم بسوزه بایدبریم نمایندگی شرکت سیم کارت!
    چی فکر کردین در مورد دانش مخاطبینتون که این مققاله رو نمشتین؟ الان از بچه 10 ساله هم در این مورد سوال کنید همینو بهتون میگه.
    لطفا مثاالت این چنینی را در سایتتان درج نکنید.

    • هر مطلبی که احساس بشه ممکنه برای مخاطبان گجت نیوز سوال باشه، درموردش اطلاع رسانی خواهد شد.
      ممنون از حسن توجهتون.