تایم لپس شگفت‌انگیز فاسد شدن خوراکی ها

تایم لپس شگفت‌انگیز فاسد شدن خوراکی ها را در این ویدیو تماشا کنید

به تازگی شرکت تمپونات تایم لپس فرآیند آهسته فاسد شدن خوراکی‌ ها را در یک ویدئو جالب فیلم‌برداری کرده، توصیه می‌کنیم این کلیپ شگفت‌انگیز را از دست ندهید.


هیچ چیز به اندازه مشاهده غذای فاسد و قارچ‌زده اشتهای آدم را کور نمی‌کند. میکروب‌ها اساسی‌ترین المان‌های تجزیه مواد ارگانیک هستند که از طریق هوا یا تماس مستقیم به غذا وارد می‌شوند. پوسته بیرونی خشک و بدون زدگی برخی میوه‌ها سد طبیعی در محافظت آن‌ها بوده و تا مدت‌ها از خراب شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند، حتی در دمای طبیعی اتاق، اما اگر پوسته بیرونی بریده شده و محتوای نرم و مرطوب میوه در معرض آلودگی قرار گیرد، میوه در زمانی بسیار کوتاه فاسد می‌شود. تمپونات تایم لپس (TEMPONAUT Timelapse) ویدیوهایی از روند خرابی خوراکی‌ها تهیه کرده که شاید دیدن آن برای شما جالب باشد. فرآیند فاسد شدن بعضی از این میوه‌ها روزها به طول انجامیده (برای توت‌فرنگی 19 روز)، در حالی که این روند برای برخی دیگر چند ماه طول کشیده است (آناناس 2 ماه).

به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از این روند طولانی و دردآور باید این خوراکی‌ها را زودتر میل کنید.